Gebruiksgemak

Perfect 2.5D tekensysteem
Tensor is speciaal ontwikkeld voor de maakindustrie en is volledig in de Nederlandse taal. Tensor is géén 3D Solidmodel systeem. Hoewel dit prachtige systemen zijn, denken wij dat er ongelofelijk veel mensen zijn die op een eenvoudige manier snel hun gedachten willen omzetten in een werkbare technische Cad-tekening met bematingen en arceringen. Dat betekent: snel, eenvoudig te bedienen, afdrukken en de werkplaats in.

frezen masterwood coordinatenlijst toleranties instellen bitmap deur werkplaats

Voor iedereen
Tensor is door iedereen in een korte tijd te leren, vanzelfsprekend ervan uitgaande dat hij zijn vak verstaat. Het verlangt geen ingenieursopleiding om er zinvol mee te kunnen werken. U zult merken dat het beduidend minder handelingen dan traditionele Cad-systemen vergt om uitgebreide werk tekeningen te maken. Bematingen met toleranties, arceringen, lijndikte alles is in te stellen.

Dxf inlezen en voorbereid voor NC programmering bematen en arceringen

Documentatie
Voor technische documentatie en offertes is middels de uitwisselbaarheid via het klembord van Windows, Tensor een ideaal gereedschap in samenwerking met andere Windows applicaties zoals Microsoft Office en Open Office. Door simpelweg geometrie in Tensor naar het klembord van Windows te kopieren en in Microsoft Word weer te plakken, was het voor ons zeer eenvoudig om ook de Tensor handleiding te realiseren.

cursus handboek video's opleiding architectuur nederlandstalig acad