Praktijk

Vele jaren ervaring
TensorCadCam timmert al 21 jaar aan de weg. Duizenden bedrijven wereldwijd tekenen met TensorCad om hun technische ideëen om te zetten in een duidelijke technische tekening. Dit varieert van het tekenen van volg-snij-buigstempels tot het uittekenen van een plattegrond om te kijken hoeveel ruimte er op een bepaalde lokatie is om hijskranen te plaatsen.

 

goedkoop autodesk turbocad prijsgunstig 2d 2.5d 3d Tensor NC Cad Cam CNC frezentekening tolerantie frezen masterwood coordinatenlijst tolerantiesCheap affordable professional 2D CAD software

 

Van eenmanszaken tot multinationals in binnen en buitenland, van ingenieursburo’s, constructiebedrijven, machinefabrieken, tot aan meubelmakers, interieurbouwers, overal wordt Tensor toegepast. Kijk op de referenties-pagina voor een lijst van gebruikers en lees over hun ervaringen met Tensor.

 

Aan de slag
Gebruikers met Cad-ervaring kunnen eigenlijk direct aan de slag met Tensor. Bekijk wel eerst een paar voorbeeld-oefeningen om de kracht van Tensor, het richting-volgorde principe, te begrijpen. Voor nieuwe Cad-gebruikers is het raadzaam om een aantal teken-oefeningen door te nemen door de bijbehorende video’s met stem te bekijken.

Free download trial-version werkplaats bematingen en arceringen bematen

 

Voortdurend verbeteringen
In deze 21 jaar hebben er continu nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden om Tensor naar een steeds hoger niveau te tillen, waarbij het gebruiksgemak altijd de rode draad is geweest. Veel ideëen en verbeteringen van gebruikers zijn verwerkt in Tensor. Immers, de gebruikers die er elke dag mee werken weten het beste wat verbeterd kan worden aan Tensor.

 

Eenvoudig en snel tekenen met een goedkoop Cad
CadCam
Honderden bedrijven in binnen- en buitenland maken gebruik van TensorCadCam om middels externe-programmering hun CNC-machinepark aan te sturen met TensorCadCam. Gebruikers zijn kleine bedrijven met hun eerste CNC-machine tot aan grote bedrijven zoals multinationals. Veel machinefabrieken, matrijzenbouwers maar ook vind je veel gebruikers in de houtverwerkende industrie bij interieurbouwers en meubelmakers.