Met Tensor de lucht in

 

 
cad 2d tekenen goedkoop nederlandstalig

Ontwerpen met Tensor
Helitech is in 2002 door Fred Coenen opgericht. Helitech is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van grote schaalhelicopters. Zijn kennis van helicopters heeft Fred met name opgedaan als helicopterspecialist bij de Koninklijke Luchtmacht. Tevens is hij al 32 jaar actief als model helicopterpiloot.
 

Fred Coenen: “Mijn bedrijf is gevestigd in Lunteren en beschikt over een eigen modelvliegveld voor het uitvoeren van testvluchten.”

Tevreden met Tensor
“Ik werk nu al ruim 10 jaar met TensorCad. Bijna alle onderdelen van de helicopter die ik maak teken en ontwerp ik met TensorCad. Daarbij werk ik samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn CNC-frezen on onderdelen te laten maken. Ik lever daarvoor digitaal de Tensor-tekeningen aan in Tensor of Dxf-formaat. Zelf beschikken we ook over een werkplaats om onderdelen te vervaardigen.
Ik ben zeer tevreden met Tensor. Het is heel eenvoudig om mee te werken en is ook nog eens zeer prijsgunstig voor de mogelijkheden die daarvoor geboden worden.”
 

Alouette 3

cad autocad acadlite tekenen 2d

Op dit moment ligt bij HeliTech de nadruk op de ontwikkeling en productie van het schaalmodel van de Alouette 3. De Alouette 3 is wereldwijd een zeer bekende helicopter en heeft in veel landen dienst gedaan. Onze eigen Nederlandse Luchtmacht had zelfs meer dan 70 stuks in gebruik. Het Helitech schaalmodel van de Alouette 3 wordt in gelimiteerde serie vervaardigd en is zeer authentiek en gedetailleerd uitgevoerd op basis van detailfoto’s van de originele helicopter.