CadCam voor de Koike brandsnijder

koike bystronic cnc cadcam easy-in-use brennschneiden flame-cut brandsnijden
Met TensorCadCam is het heel eenvoudig om de Koike-machine aan te sturen. Bekijk de video om te zien hoe snel en eenvoudig dit gaat.


koike bystronic cadcam cnc code

Firma Tridec te Eindhoven
Tridec is wereldmarktleider voor stuuroplossingen. Het is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van mechanische en hydraulische stuursystemen alsook as –ophangingen voor alle typen getrokken materieel.
TensorCadCam wordt al bijna 12 jaar ingezet voor het aansturen van de Koike brandsnijder. René Klomp, IT coördinator binnen Tridec: “We zijn zeer tevreden met TensorCadCam. Het maken van NC-programma’s voor de Koike machine is een fluitje van een cent. We importeren dxf-files vanuit ons 3D-Cad systeem en zetten deze direct om naar NC-code. Ook wordt de bewerkingstijd en de kosten voor het snijden berekend. Door de jaren hebben we wat wijzigingen in de hardware gehad en is TensorCadCam erg behulpzaam geweest. Kortom, we zijn erg tevreden.”

eenvoudig cnc programmeren nesten

Postprocessor
TensorCadCam met de postprocessor voor de Koike besturing is leverbaar voor € 1790,-.  Installatie en een dag cursus op lokatie kost €650,- excl. reiskosten. Indien u lid bent van de MetaalUnie komt u in aanmerking voor vergoeding van de cursus via de stichtong OOM.

brandsnijden eenvoudig goedkoop

Download en probeer uit
Je kunt dit zelf met een proeflicentie uitproberen. Volg de instructies hieronder:
1. Download de TensorCadCam-software hier
2. Vraag hier een tijdelijk licentie aan  en volg de instructies.
3. Download hier met Koike-nl.exe de benodigde bestanden voor het aansturen van de Koike.
4. Lees dit bestand hoe NC-code voor de Bystronic te genereren met Tensor: Leesmij Koike.pdf