Mitsubishi draadvonken

draadvonken mitsubishi agie charmilles sodick

Supersnel programmeren van de Mitsubishi draadvinker
Met TensorCadCam maak je een compleet programma voor het draadvonken van gaten, nippels en 4-assige produkten. De gebruiker selecteert de contouren en startpunten waarna volautomatisch code gegenereerd wordt voor het voorvonken , navonken en losvonken. Technoligie gegevens worden ook toegevoegd en kunnen per snede bepaald worden.

Nippels draadvonken

Bystronic lasercutting brennschneiden flamecut brandsnijden

Firma Forga BV te Gaanderen
Forga BV is al meer dan 10 jaar een tevreden gebruiker van TensorCadCam. Sinds kort is de oude draadvonkmachine vervangen door een nieuwe Mitsubishi-machine. Jeroen van de Berg: “We hebben altijd uitstekend onze draadvonkprogramma’s kunnen genereren met TensorCadCam. Toen we een nieuwe Mitsubishi draadvonker kochten wilden we graag doorgaan met Tensor omdat we dat gewend waren en dit supereenvoudig werkt. Als we niet een dxf-bestand inlezen, tekenen we even zelf de contouren op, dat is zo gebeurd. TensorCadCam heeft ons een prima postprocessor geleverd waarmee we doorgaan op de wijze die we al jaren gewend zijn. Kortom, we blijven(!) zeer tevreden met TensorCadCam en met de service die zij verlenen”

eenvoudig cnc programmeren nesten

Postprocessor
De aansturing van TensorCadCam naar de Bystronic besturing is leverbaar voor € 1750,-.  Dit is inclusief TensorCad en de postprocessor voor de Bystronic. Ook kunnen dan CNC-programma’s gegenereerd worden voor andere besturingen zoals bv. Fanuc, Heidenhain voor freesbewerkingen

Download en probeer uit
Je kunt dit zelf met een proeflicentie uitproberen. Volg de instructies hieronder:
1. Download de TensorCadCam-software hier
2. Vraag hier een tijdelijk licentie aan  en volg de instructies.
3. Download hier met Bystronic-nl.exe de benodigde bestanden voor het aansturen van de Bystronic.
4. Lees dit bestand hoe NC-code voor de Bystronic te genereren met Tensor: Leesmij Bystronic.pdf