Pitstopshop

eenvoudig 2d tekening tolerantie frezen masterwood coordinatenlijst toleranties
 

Alles digitaal vastleggen
The Pitstop Racing Shop Is al 18 jaar zeer actief op het gebied van de verkoop, ontwikkeling en productie van onder- en tuning delen voor grote schaal(1 op 6), radiobestuurde modellen. Middels de webshop PitStop-Shop worden alle producten aangeboden. De klantenkring bevindt zich inmiddels over de hele wereld. Tensor wordt toegepast om alle onderdelen digitaal te ontwikkelen en vast te leggen. Deze worden vervolgens door diverse fabrikanten omgezet naar kant en klare producten.
 

autocad lite solidworks vectorcad
 

Met weinig ervaring toch snel aan de slag
Harrie Schiks directeur: ” Ik werk nu al jaren met zeer veel plezier met Tensor. Een machinefabriek maakte mij er destijds attent op Tensor. Voor mij was het toen nog een geheel nieuwe manier om producten te ontwikkelen, en snel tot een daadwerkelijk prototype te komen, om deze vervolgens te kunnen testen alvorens deze op de markt te brengen.
 
Het omzetten van mijn ideeën met Tensor is me heel erg meegevallen, en erg eenvoudig om ermee te werken, zeker omdat ik totaal geen kennis van CadCam had. Het digitaal aanleveren naar fabrikanten bespaart een hoop tijd en kosten, en is het traject van idee naar daadwerkelijk product zeer snel te verwezenlijken. Alles gaat veel sneller en nauwkeuriger dan een schets op papier. Tensor is zeker een aanrader voor iedereen!”.