Weterings Mechanisatie


In combinatie met 3D Cad

Weterings Mechanisatie in ‘s-Gravenzande is specialist op het gebied van maatwerk in techniek in de Glastuinbouw. Al de maatwerkmachines worden ontworpen op de R&D / CE-afdeling met het 3D CAD-systeem van Inventor. Toch wordt naast 3D-engineering ook TensorCAD 2.5D ingezet binnen de organisatie.
 

Tekeningen gemaakt met TensorCAD


 
Eenvoud is de kracht
Technisch directeur Fabian Hertogh: “Vorig jaar hebben we gekozen voor TensorCAD als opvolger van ons verouderde 2D-Cad systeem. TensorCAD is up-to-date en is compatible met Windows7 en 8.”

“Firma TensorCadCam heeft speciaal voor ons, middels Tensor-scriptprogrammering, ervoor gezorgd dat al onze oude CAD-tekeningen 1 op 1 en correct ingelezen worden. Dat bespaart ons nu veel tijd, daar we nu zelf geen aanpassingen hoeven te maken in deze oude tekeningen.”

Mega Chopper Compact Versnipperaar

Ideaal eenvoudig te bedienen tekengereedschap
“Buiten de aantrekkelijke aankoopprijs is TensorCad in vergelijk met Inventor een perfecte oplossing om snel en eenvoudig 2D-tekeningen te maken. Hoofdzakelijk worden met Tensor elektrische en hydraulische schema’s gemaakt. Indien er voor de werkplaats snel een simpele constructie getekend moet worden, is Tensor voor ons het perfecte gereedschap, dat gaat supersnel. Ook het gebruiksgemak zorgt ervoor dat iedereen binnen een mum van tijd technische tekeningen maakt met Tensor.”

“Kortom, wij zijn zeer tevreden met TensorCAD en kunnen het iedereen aanraden die snel en op eenvoudige wijze al zijn schetsen wil omzetten in een digitale tekening. En, voor €199 heb je de investering snel terugverdiend.”
 

Wilt u meer weten kunt u een kijkje nemen op de website klik op het logo hieronder:
eenvoudig goedkoop 2d cad autocad