Tino Guillaume du Long

Industieel Design
ontwerpenTino du Long van het gelijknamige Industrial Design bureau maakt al ruim 18 jaar gebruik van Tensor Cad en is o.a. marktleider in Nederland in het ontwerpen en leveren van meubilair voor kinderdagverblijven.

Van schets naar werktekening
Tino: “Mijn werkwijze is als volgt: vanaf de eerste ideeën voor een nieuw ontwerp worden eerst een aantal schetsen gemaakt. Vervolgens maak ik met Tensor ook de definitieve werk- en montagetekeningen. Ik heb door de jaren heen vaak aanbiedingen gehad voor fantastische 3D-tekensystemen.
 


 

Goedkoop en gemakkelijk
Maar ik moet zeggen dat alles wat ik nodig heb ruimschoots in Tensor aanwezig is, dus waarom iets nieuws kopen. Ik bespaar daardoor ten eerste veel geld, en ten tweede hoef ik nu niet opnieuw een Cad systeem in te leren met misschien wel een week cursus. Werken met Tensor is zo eenvoudig, dat had ik met behulp van de bijgeleverde handleiding zo onder de knie. En uiteraard: hoe meer je er mee werkt hoe mooier de tekeningen worden. ” Klik hier voor de website www.tinodulong.nl